Spring til indhold

Første spadestik til nyt slagteri i Aalestrup 

Vesthimmerlands Borgmester Per Bach Laursen tog sammen med Himmerlandskøds ejere Lars Andersen, Christoffer Andersen, Louise Andersen og Louise Bondgaard Godsk i dag det første spadestik til vores nye slagteri i Aalestrup, og byggeriet kom dermed endnu et skridt nærmere realisering.

Bestyrelsesformand Tom Frandsen indledte spadestiksceremonien med en tale.

Til stede var udover medarbejdere, ledelse og bestyrelse en række samarbejdspartnere og leverandører til byggeriet med til at markere byggeriets start – naturligvis med overholdelse af forsamlingsforbuddet på maks. 50 personer.  Det indledende arbejde med klargøring af grunden har været i gang i 2 uger.

”Det er en meget stor dag for os i dag, som vi alle har set frem til efter mange måneders planlægning. Vi markerer både startskuddet til et mere moderne og effektivt slagteri og samtidig fremtidssikres Himmerlandskød i vores lokalområde”, fortæller Adm. Direktør, Lars Andersen.

Slagteriet opføres med tilhørende opskæring og administrationsbygning med et samlet byggeareal på ca. 16.000 m2. Byggeriet udføres i en hovedentreprise af Amatech A/S.