Spring til indhold

Bliv kontaktet

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi søger landmænd

Himmerlandskød søger leverandører af danske kreaturer, både konventionelle og økologiske. Vil du som leverandør være med til at fremme produktionen af danske kvalitetsfødevarer, så læs med her.

Nogle af de fordele du får som kreaturleverandør til Himmerlandskød er:

• En enkel og gennemskuelig basisnotering
• Konkurrencedygtige afregningspriser
• Ugentlig afregning og betaling for alle kg
• Et årligt mængdetillæg i januar
• Ingen bindingsperiode

 

“Jeg får altid en konkurrencedygtig afregningspris, personlig service, og så kan jeg få håndteret nødslagtninger hurtigst muligt”.

Henrik Paakjær, Ny Skovgaard

“Himmerlandskøds notering er meget gennemskuelig, og jeg ved, hvad jeg kan forvente at få udbetalt ugentligt”.

Søren Peter Funder, Wilhelmsminde

Det skal være enkelt at være leverandør

Overskuelig notering
For at sikre en enkel og gennemskuelig notering er et gennemsnitligt mængde- og transporttillæg ikke indregnet i Himmerlandskøds basisnotering. Det præcise mængde- og transporttillæg lægges i stedet oveni basisnoteringen. På den måde kan du til enhver tid aflæse, hvad du får for dine dyr.

På vores noteringsark kan du se de præcise mængde- og transporttillæg, der lægges oveni basispriserne.


Ugentlig afregning og betaling for alle kilo
Afregningen sker hver fredag og udbetales mandag for alle indleverede kilo, så du har beløbet til rådighed på din konto tirsdagen efter levering.


Årligt mængdetillæg
Hvert år i januar udbetaler Himmerlandskød et årligt mængdetillæg, der beregnes ud fra det samlede antal slagtekilo, der er leveret i det forgangne år ganget med vores afregningssats.

Mængdetillægget er inddelt i 7 faste afregningssatser. Du kan se de præcise afregningssatser her.

Bliv kontaktet

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor bliver dyrene slagtet?
Alle slagtninger foregår på Himmerlandskøds nye slagteri i Aalestrup, der blev opført i 2022. I Aalestrup er der ligeledes opskæringsafdeling og hudehåndtering. Opskæring og detailpakning foregår på vores opskærings- og forædlingsfabrik i Farsø.

Hvad koster afhentning af dyrene?
Afhentning af dyr er gratis for dig som leverandør og foretages af både vores egen og eksterne vognmænd. Vi afregner fragten direkte til de eksterne vognmænd.

Kan det altid lade sig gøre at få foretaget nødslagtninger?
Nødslagtninger kan blive nødvendige og ikke mindst afgørende for at sikre dyrevelfærden i hvert tilfælde. Derfor hjælper vi med, at de udføres hurtigst muligt. En nødslagtning skal normalt indleveres inden kl. 13.00 den pågældende dag.

 

 

Hvornår får jeg betaling for mine dyr?
Afregningen sker hver fredag og udbetales mandag, så du har beløbet til rådighed på din konto tirsdagen efter levering.

Er der mulighed for returslagtninger?
Ja, vi har altid mulighed for returslagtninger på vores slagteri i Aalestrup. Ved afhentning skal vognmanden blot informeres om hvilke dyr, der skal returslagtes. Herefter aftales der nærmere med os ift. delstykker og hvornår, det ønskes retur. Du skal selv afhente returslagtningen i Aalestrup ved port 23.

Binder jeg mig som leverandør?
Nej, hos Himmerlandskød er der ingen bindingsperiode. Vi tror på, at vores værdi for dig som leverandør skal bevises dagligt, og samtidig ønsker vi at være en fleksibel samarbejdspartner baseret på tillid og god dialog.

Kan jeg tilmelde dyr til slagtning online?
Ja, du kan tilmelde dine dyr til slagtning online ved at trykke her, hvor du bliver ledt videre til landmand.dk. Løsningen virker først, når du har leveret dyr til os én gang, og vi dermed har registreret dine oplysninger. Tilmelding af din første levering skal foregå på telefon: 98 64 14 44

Moderne produktion sikrer konkurrencedygtige noteringspriser

I 2022 blev Himmerlandskøds nye slagteri- og opskæringsfabrik på 16.000 kvadratmeter indviet. I stedet for 5 lokationer er Himmerlandskød nu beliggende på to lokationer i Himmerland i henholdsvis Aalestrup og i Farsø med et samlet produktionsareal på 21.000 m2. Det er med til at sikre en langt mere effektiv drift og konkurrencedygtige afregningspriser.

Fakta om Himmerlandskød:

•   33% andel af landsslagtninger i 2023
•   Slagteantal på 140.572 i 2023
•   241 dedikerede medarbejdere
•   3.000 danske landmænd

Bliv kontaktet

Ingen bindingsperiode

Vi tror på, at så længe der er et godt samarbejde, så er bindingsperioder unødvendige. Det skal være enkelt at levere dyr til Himmerlandskød. Bindingsperioder kan samtidig begrænse både fleksibilitet og evne til at tilpasse sig markedets skiftende forhold. Samtidig stiller det krav til os om at sikre en konstant høj service og konkurrencedygtige afregningspriser.


Bliv kontaktet

100% nærvær

Som Danmarks næststørste oksekødsproducent, er vi ikke større end, at den personlige betjening og faglige viden stadig er stærkt forankret og kendetegner hele virksomhedens kultur. Samtidig er vi en virksomhed i fortsat udvikling, og vi har tilstrækkelig volumen til at betjene større kunder.

Vores kultur bygger på faglig stolthed, godt håndværk og at et ord, er et ord. Du kan derfor altid regne med, at vi leverer det, der er aftalt. Nøglen til et effektivt samarbejde er, at du altid får personlig betjening hos din faste kontakt.

Bliv kontaktet