Spring til indhold

Markedsinformation

 

Markedsinformation uge 20 – 2025

 

Himmerlandskød oplever fortsat stor interesse fra både danske og internationale kunder, hvor efterspørgslen spænder bredt – fra klassiske hverdagsudskæringer og specialiteter til plusprodukter og hele for- og bagfjerdinger.

Det varmere vejr i Danmark bidrager yderligere til den positive udvikling, særligt med stigende efterspørgsel på grillegnede udskæringer i detailhandlen samt burgerbøffer til restauranter og caféer i foodservice-sektoren.

Kombinationen af høj efterspørgsel og et begrænset udbud gør, at noteringen hæves med 0,50 DKK/kg gældende fra denne uge på tværs af alle kategorier. Prisjusteringen gælder ligeledes leverancer under Himmerlandskalv-konceptet.

I denne uge slagtes 2900 dyr på Himmerlandskøds slagteri i Aalestrup.

 

Himmerlandskød søger leverandører af danske kreaturer – både konventionelle og økologiske

Læs mere om fordelene ved at være leverandør hos Himmerlandskød på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan udfylde dine oplysninger for at blive kontaktet.

Kontaktformularen er for dig, der ønsker at blive leverandør eller gerne vil have mere information om dine muligheder hos Himmerlandskød:

https://www.himmerlandskoed.dk/bliv-leverandoer/

 

Find vores basisnotering og øvrige tillæg herunder:

https://www.himmerlandskoed.dk/leverandoer/noteringer/

 

Notering og leverandørnyt

Ønsker du at modtage noteringer og leverandørnyt fra Himmerlandskød løbende, kan du her tilmelde dig her.