Spring til indhold

Markedsinformation

Markedsinformation uge 29 – 2024

 

Ferieperioden, og den dermed øgede rejseaktivitet, lægger som ventet en dæmper på markedet for okse- og kalvekød på hjemmemarkedet. Dette gælder både detailhandlen og foodservice. Samtidig har flere kantiner og institutioner lukket ned i ferieperioden, hvilket yderligere reducerer efterspørgslen fra foodservice.

De høje temperaturer i Sydeuropa påvirker eksporten til især Italien og Spanien, der resulterer i en lavere efterspørgsel på kød. Afsætningen af både forfjerdinger, rygge og rygprodukter er som følge heraf nede i gear.

I indeværende uge slagtes der 2400 dyr på slagteriet i Aalestrup.

Noteringen er i uge 29 uændret for samtlige kategorier.

Som tidligere år er Himmerlandskøds produktion ikke ferielukket i sommerperioden, men der vil være nedsat bemanding i visse uger.

 

Himmerlandskød søger leverandører

Vi søger leverandører af danske kreaturer, både konventionelle og økologiske.

Du kan læse mere om fordelene ved at være leverandør hos Himmerlandskød på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan udfylde dine oplysninger for at blive kontaktet.

Kontaktformularen er for dig, der ønsker at blive leverandør eller gerne vil have mere information om dine muligheder hos Himmerlandskød:

Link: https://www.himmerlandskoed.dk/bliv-leverandoer/

Find vores basisnotering og øvrige tillæg herunder:

https://www.himmerlandskoed.dk/leverandoer/noteringer/

 

Notering og leverandørnyt

Ønsker du at modtage noteringer og leverandørnyt fra Himmerlandskød løbende, kan du her tilmelde dig her.