Markedsinformation
Markedsinformation
Markedsinformation uge 50 – 2024
Både hjemmemarkedet og eksporten af okse- og kalvekød viser stærke takter for årstiden. Nytåret bidrager til øget aktivitet på Himmerlandskøds to lokationer i Himmerland, hvor efterspørgslen efter kvalitetskød er pæn.
På hjemmemarkedet er der særlig rift om de dyrere udskæringer. Detailhandlen og foodservice-sektoren melder om stigende aktivitet, mens der gøres klar til årets festlige afslutning.
Eksporten til Sydeuropa fortsætter stabilt med solide ordrer på for- og bagfjerdinger op mod årsskiftet.
I denne uge slagtes der 3150 dyr på anlægget i Aalestrup, hvilket sikrer effektiv produktion og levering til både det danske marked og eksportkunderne.
Noteringen er i denne uge uændret for samtlige kategorier.
Slagtning mellem jul og nytår
Den sidste slagtedag før jul er fredag d. 20. december på Himmerlandskøds slagteri i Aalestrup.
Mellem jul og nytår slagtes der fredag den 27. december og mandag den 30. december.
Himmerlandskød søger leverandører
Vi søger leverandører af danske kreaturer, både konventionelle og økologiske.
Du kan læse mere om fordelene ved at være leverandør hos Himmerlandskød på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan udfylde dine oplysninger for at blive kontaktet.
Kontaktformularen er for dig, der ønsker at blive leverandør eller gerne vil have mere information om dine muligheder hos Himmerlandskød:
https://www.himmerlandskoed.dk/bliv-leverandoer/
Find vores basisnotering og øvrige tillæg herunder:
https://www.himmerlandskoed.dk/leverandoer/noteringer/
Notering og leverandørnyt
Ønsker du at modtage noteringer og leverandørnyt fra Himmerlandskød løbende, kan du her tilmelde dig her.