Markedsinformation

Markedsinformation uge 47

 

December måned nærmer sig med hastige skridt, og julefrokostperioden er godt i gang. Handlen med dansk okse- og kalvekød holder sig dog på et pænt niveau for perioden både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne.

Salget til både detailhandlen og foodservice på hjemmemarkedet er som følge heraf stort set uændret med en stabil efterspørgsel på hele sortimentet.

Der er rift om de klassiske udskæringer til nytårshandlen samt kvalitetsudskæringer af højreb, der specifikt skal modnes i vores modningsrum Himmeriget i Farsø de kommende uger, før de er klar til at blive afsendt.

De sydeuropæiske kunder bestiller pæne mængder drevet af en primær efterspørgsel på for- og bagfjerdinger, der ved ankomst skæres ud i mange forskellige delstykker og udskæringer.

Der er pæne tilførsler af slagtedyr til slagtning, og der slagtes i alt 2550 dyr i indeværende uge på vores slagterier i Aalestrup, Hadsund og Kjellerup.

Noteringen er i denne uge uændret for samtlige kategorier.

 

Slagtning over jul og nytår:

  • Sidste slagtedag før jul er torsdag d. 23/12-2021 på alle anlæg.
  • Mellem jul og nytår slagtes der d. 27. 28. 29. og 30. december i Aalestrup og Hadsund.
  • Der slagtes ikke i Kjellerup i uge 52.

Notering og leverandørnyt

Ønsker du at modtage noteringer og leverandørnyt fra Himmerlandskød løbende, kan du her tilmelde dig her.