Spring til indhold

Certifikater

Hos Himmerlandskød ønsker vi at leve op til de stadigt stigende krav til kvalitet, hygiejne, fødevaresikkerhed, sporbarhed og dyrevelfærd – for vores kunders, forbrugeres og vores egen skyld. Derfor er vi også stolte af, at vores opskæring i Farsø og slagteriet i Aalestrup har det eftertragtede IFS Food-certifikat.

IFS Food-standarden stiller særligt høje krav til kvalitet, hygiejne, fødevaresikkerhed og sporbarhed, så du som leverandør, kunde og forbruger er garanteret, at vi overholder de højeste standarder indenfor branchen.

Certificeringen er helt i tråd med vores kvalitetssikring og brand, hvor vi netop gør meget ud af fødevaresikkerhed og dyrevelfærd – parametre som vores største kunder og kæder ikke kun ønsker, men også stiller som krav.

Ud over at alle vores kvalitetsprodukter er 100 % danske, så kan Himmerlandskød altså være stolte af at opfylde de højeste krav og standarder.

Find vores IFS Food-certifikater her:

 

Farsø

Aalestrup

 

Kundespecifikke certificeringer

Ud over de nationale og internationale krav, godkendes vi årligt af vores største samarbejdspartnere, som gennemfører deres egen kvalitetssikring, der ligeledes omfatter høje krav omkring kvalitet, hygiejne, fødevaresikkerheder og dyrevelfærd.