Spring til indhold

Markedsinformation

Markedsinformation uge 17 – 2024

 

Store kampagneordrer på hakket oksekød, til produktion på Himmerlandskøds opskærings- og forædlingsfabrik i Farsø, er i øjeblikket under planlægning til den kommende tid i detailkæderne. Salget af det øvrige sortiment er stabilt på hjemmemarkedet.

Aktiviteten i foodservice ligger på et pænt niveau med en god efterspørgsel på især de dyrere udskæringer, både konventionelle og økologiske, som er drevet af større arrangementer.

De sydeuropæiske kunder begynder så småt at forberede sig til sommersæsonen ift. opbygning af lagre. Eksporten af bagfjerdinger, rygge samt grillegnede kvalitetsudskæringer er fortsat stabil.

Himmerlandskød slagter i denne uge 2750 dyr på slagteriet i Aalestrup.

Grundet en stigende interesse for økologisk okse- og kalvekød hæves økotillægget i denne uge med 0,25 DKK/kg, mens den øvrige basisnotering er uændret.

 

Himmerlandskød søger leverandører

Vi søger leverandører af danske kreaturer, både konventionelle og økologiske.

Du kan læse mere om fordelene ved at være leverandør hos Himmerlandskød på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan udfylde dine oplysninger for at blive kontaktet.

Kontaktformularen er for dig, der ønsker at blive leverandør eller gerne vil have mere information om dine muligheder hos Himmerlandskød:

Læs mere her: https://www.himmerlandskoed.dk/bliv-leverandoer/

 

Find vores basisnotering og øvrige tillæg herunder:

https://www.himmerlandskoed.dk/leverandoer/noteringer/

 

 

Notering og leverandørnyt

Ønsker du at modtage noteringer og leverandørnyt fra Himmerlandskød løbende, kan du her tilmelde dig her.