Markedsinformation
Markedsinformation
Markedsinformation uge 17 – 2025
Med afslutningen på påskens helligdage er ugens indsats rettet mod at sikre leverancer af Himmerlandskøds sortiment til både detail- og foodservicekunderne.
På hjemmemarkedet er opmærksomheden nu på den kommende grillsæson, hvor de klassiske rygudskæringer af okse- og kalvekød er særligt eftertragtede.
Dette afspejles i efterspørgslen fra både dagligvarekæder og foodservice-aktører, der i stigende grad efterspørger premium-udskæringer og burgerbøffer.
Eksporten til Sydeuropa – særligt Italien og Spanien – holder et stabilt og højt niveau med vedvarende ordrer på forfjerdinger, bagfjerdinger og rygstykker.
Med 2. påskedag mandag, slagtes der i indeværende 2400 dyr fra tirsdag til fredag på slagteriet i Aalestrup.
Den fortsat høje efterspørgsel, kombineret med et begrænset udbud, fører til en stigning i noteringen på 0,50–0,75 DKK/kg på tværs af alle kategorier gældende fra denne uge.
Himmerlandskød søger leverandører af danske kreaturer – både konventionelle og økologiske
Læs mere om fordelene ved at være leverandør hos Himmerlandskød på vores hjemmeside, hvor du samtidig kan udfylde dine oplysninger for at blive kontaktet.
Kontaktformularen er for dig, der ønsker at blive leverandør eller gerne vil have mere information om dine muligheder hos Himmerlandskød:
https://www.himmerlandskoed.dk/bliv-leverandoer/
Find vores basisnotering og øvrige tillæg herunder:
https://www.himmerlandskoed.dk/leverandoer/noteringer/
Notering og leverandørnyt
Ønsker du at modtage noteringer og leverandørnyt fra Himmerlandskød løbende, kan du her tilmelde dig her.