image

100% DANISH'K — 100% NÆRVER!

Vi sætter en ære i at sige hvad vi gør, og gøre hvad vi siger. Det er afgørende, at du kan regne med, at deadlines bliver overholdt, at kvaliteten er i top og lever op til forbrugerens forventninger. Derfor arbejder Himmerlandskød også altid ud fra en tæt dialog og kontakt med dig.

100% nærvær

Vores kunder fremhæver kvaliteten af vores kød, fleksibiliteten og den faste kontaktperson, der altid er til at snakke med. Himmerlandskød har en god størrelse i forhold til at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Som Danmarks næststørste oksekødsproducent, er vi ikke større end, at den personlige betjening og faglige viden er stærkt forankret og gennemsyrer virksomhedens kultur i en grad, så vi sikrer at vores kunder får glæde af det. Samtidig er vi en virksomhed i fortsat udvikling, og vi har den nødvendige volume til at håndtere større kunder.

 

100% dansk oksekød

Himmerlandskød er af den bedste danske kvalitet. Vores kødkvæg udsættes ikke for lange uetiske transporter, og udover at højne dyrevelfærden, højner den korte afstand kvaliteten af kødet betydelig. Himmerlandskøds kødkvæg er danske, under 24 måneder, og med en formklasse der sikrer høj kødprocent og kødfylde.

 

Dansk landbrug

Himmerlandskød ønsker at fremme produktionen hos danske landmænd, og er altid i tæt kontakt med landmændene. Vi har en stærk lokal forankring og udover fokus på kvaliteten, har vi fokus på at fremme produktion og salg af danske kvalitetsfødevarer med vægt på fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og sporbarhed.

Himmerlandskød

”Vi udvælger vores råvarer efter kvalitet og ikke race. Kun den højeste kvalitet får varemærket Himmerlandskød, og det sikrer vores forbrugere en god oplevelse hver gang”,

– Christoffer Andersen, Underdirektør.

Himmerlandskød bliver solgt i den danske detailhandel, Foodservice og i industrien samt til private slagtermestre i hele Danmark. Vi eksporterer også vores produkter til store dele af verden.